F1: Folytatódik a Vettel-uralom 2

Az Indiai Nagydíj második edzése nem hozott változást, ami az elsőséget illeti, újra Sebastian Vettel volt a leggyorsabb. A címvédő lágygumis gyors körén 1:26,2-es időt hozott, amit csak csapattársa, Mark Webber közelített meg egytizedre, a harmadikként záró Fernando Alonso egy ezred híján hattizedet kapott. 
A negyedik helytől még nagyobbak a különbséget, Nico Rosberg és Kimi Räikkönen nyolc, a két mclarenes, Lewis Hamilton és Jenson Button pedig bő kilenc tizeddel maradt el. 
Ha így folytatódik szombaton is, akkor igen nagy az esély egy újabb Red Bull-os első sorra, igaz a vasárnap már más tészta, hiszen amikor a csapatok az edzés utolsó harmadában áttértek a jobban megtankolt autós hosszabb etapokra, a versenytempóban jóval kisebb különbség látszott.
Míg Alonso harmadik ideje elfogadható, Felipe Massának katasztrofális délutánja volt, a nemrég szerződést hosszabbított brazil újra és újra csúszkált, megpörgött a pályán, elkockázta a gumikat. Feltételezhetően műszaki probléma volt a Ferrarival.
Massához hasonlóan pörgött-forgott egyszer Bruno Senna és Romain Gorsjean is, igaz náluk valószínűleg csak a határok próbálgatásáról volt szó.
A délelőtti “betegeskedés” után visszatért a pályára Sergio Perez, aki olyan jól felépült a megfázásból, hogy délután már verte is az első edzést végigvezető Kobajasi Kamuit.
Indiai Nagydíj, 2. szabadedzés, Buddh International, 2012.10.26.