Sebastian Vettel talán megirigyelte Lewis Hamilton celebkalandjait és popszakmabeli kapcsolatait, ugyanis a kétszeres világbajnok egy új klipben vállalt szerepet.

A Red Bull pilótája az amerikai R&B-énekesnő Melanie Fiona Watch Me Work című videoklipjében szerepel, New Yorkban vezet és keres koncerthelyszínt a zenekar számára. A klip az Infiniti PR-kampányának része, amelynek keretében Vettel már kungfuzott, Webber röpködött is korábban. A videót, amelyben Vettel természetesen egy Infinitit, egy kabrió G37-est vezet, még júniusban forgatták, amikor a pilóta a Kanadai Nagydíj után meglátogatta a leendő New Jersey-i pálya helyszínét.

“Nagyszerű élmény volt videoklipet forgatni, egészen más, mint amihez szokva vagyok. De az zene kétségkívül sokak számára inspiráló dolog, büszke vagyok, hogy részt vehettem ebben. A dalszöveg pedig kiválóan érzékelteti, hogy mire lehetünk képesek, ha tényleg rászánjuk magunkat” – mondta.

“Nem gyakran utaztatja az embert egy F1-es világbajnok, szóval amikor felvetődött a lehetőség, hogy Seb vezessen a klipemben, naná, hogy akartam! Ez az egyik kedvenc dalom, amit már egy ideje szerettem volna megjelentetni, nagyszerű, hogy sikerült őt is belevonni” – mondta a Jay-Z által pártfogolt, kétszeres Grammy-díjas Fiona.

Melanie Finoa – Watch Me Work

Így készült a klip