Fernando Alonso (1.): “Nem nagyon értek a politikához, de tény, hogy Spanyolországban nem túl rózsás a helyzet. Ezért nagyszerű, ha spanyol pilóta nyer egy olasz autóban, amit egy görög tervezett. Élvezzük a győzelmet. Tegnap nem volt könnyű dolgunk az esőben, jó volt a pole-ból indulni, ez volt a kulcs. Nem mi voltunk a leggyorsabbak, de sikerült megőrizni a pozíciót.”

“Egy kicsit a kezemre játszott, amikor Lewis visszavette a körét Sebastiantól. Azzal, hogy közénk került, tudtam növelni az előnyömet, megpróbáltam minél tovább ott tartani. Ha elég közel került volna, simán elengedem, hiszen nem vele harcoltunk.”

Sebastian Vettel (2.): “Ami az előzést illeti, nekem nem panaszkodott Jenson. Nem voltam benne biztos, hogy belül lesz vagy kívül, mindenképp el akartam kerülni, hogy összeérjünk. Próbáltam elég helyet adni neki. Mindketten küszködtünk már a gumikkal, különösen Jenson, ezért tudtam megelőzni.”

“Nem volt szép Lewistól, amikor visszavette a körét, sőt hülyeséget csinált. Ha gyorsan akar menni, maradjon le és keressen helyet. Ez is közrejátszott abban, hogy elvesztettük Fernandót és a második csere után Jenson elénk került.”

Jenson Button (3.): “Először is szeretném megköszönni, hogy ennyien eljöttek, jó ennyi embert itt látni. Nagy verseny volt, jó újra az elsők között lenni. Nem szeretnék kommentárt fűzni a 6-os kanyarban történt manőverhez.”

Később bőbeszédűbb volt az angol. “Tényleg nincs miről beszélni, a TV-kamerák mindent elárulnak. A szabályok szerint a pályát négy kerékkel elhagyva nem lehet előnyt szerezni. Egész délután nagyon jó volt a tempónk, egy remek rajt után Hülkenberg és Schumacher mellett is elmentem, majd utolértem az éllovasokat. Nagyon jól működött a fejlesztési csomagunk, ha megoldjuk az időmérős gondokat, a legjobbak között vagyunk.”