Fernando Alonso (1.): “Azt gondolom, határon voltak a körülmények, de ez mindenkire áll. A Q3 végül is sikerült, a 6-os kanyarban azonban senkinek sem lehetett könnyű az aquaplaning miatt. Szerencsére sikerült visszajönnünk a rázós pillanatokból is. Jó taktikai döntést hoztunk, a Q3 közepén kereket cseréltünk, a friss gumik sokat segítettek a jó köridőben. Eddig furcsa ez a hétvége, mindenféle gumi volt már fent az autón, érdekes lesz, ha holnap is meg kell ismételni ezt az egészet. Az autó minden körülmények között jó, optimista vagyok.”

Sebastian Vettel (2.):
“Igazság szerint egy köröm elment, amikor utolértem Markot, de nehéz ilyen körülmények között, valószínűleg egyáltalán nem látott. Volt még két köröm a javításra, lemaradtam tőle, hogy legyen helyem. A végén volt a legjobb a pálya, de nem volt egyszerű összehozni egy jó kört. Lett volna esély a pole-ra, utólag lehet, hogy Fernandóék taktikája jobb volt. Itt vagyunk az első sorban, a belső ívről indulok, meglátjuk, mi lesz holnap. Nem hiszem, hogy a Ferrari és a Red Bull között dől el a vb, vannak még más csapatok is. Nincsenek nagy különbségek, a McLaren is közel van, ma nem értem, miért nem voltak olyan gyorsak. Mi folyamatosan jól teljesítünk, ez a kulcsa a szezonnak. Megpróbálunk holnap is jól teljesíteni.”

Mark Webber (3.):
“Mindannyiunk számára nehéz volt, változékonyak voltak a körülmények. Amikor elkezdett esni, jobban kezdett működni az autóm, ezzel a harmadik hellyel még a büntetéssel sem állok igazán rosszul. Most már nem számít, hogyan lehetett volna jobban csinálni, a nyolcadik helyről indulok, várom a versenyt. Mindenem megvan ahhoz, hogy menjek előre, már megmutattuk, hogy bármilyen körülmények között gyorsak vagyunk. Küzdeni és harcolni fogunk.”