Lewis Hamilton ugyan kimondottan gyenge hazai futamot tudhatott maga után múlt vasárnap, a Brit Nagydíjon csak a 8. lett, de az új héten új tevékenységekkel vigasztalódott.

Hétfőn reggel olimpiai fáklyavivőként a sportemberi oldalát domborította, míg kedden a cele-Hamilton került előtérbe.

A 2008-as bajnok vasárnap a futam előtt ismerkedett össze J Cole hip-hop-előadóval, akit állítólag Rihanna mutatott be neki. Barátnője, Nicole Scherzinger révén a Los Angeles-i popkörökben is otthonosan mozgó Hamilton gyorsan megtalálta a hangot J Cole-lal, ugyanis kedden éjszaka már együtt is buliztak, írta a Sun bulvárlap.

“Lewis nagyszerű estét töltött J Cole-lal” – mondta egy névtelen bennfentes a lapnak. “Hamilton nagy raprajongó, J pedig szereti az F1-et, gyorsan összebarátkoztak. Néhány lány társaságban együtt vacsoráztak és a rapper menedzsere és maga J is meginvitálta őt a stúdióba, amikor legközelebb az USA-ban jár. J azt mondta, dolgozhatnának együtt valamin. Lewis viszonzásként felajánlotta, hogy bármikor bármelyik futamra bejuttatja, J-t, amikor csak akarja.”

A rap/hip-hop- és r&b-rajongó Hamilton egyébként hobbiszinten zenélget, tud gitározni, a télen pedig stúdióidőt is vásárolt, pár saját számán dolgozgatott titokban.