Anglia

The Sun: “Hamilton az élen: kanadai sikere után a hetedik mennyországban érezhette magát.”
The Guardian: “Hamilton éllovas a pontversenyben, ő a hetedik győztes a hetedik futamon. Hihetetlen történések a Forma-1-ben.”
Daily Mail: “A hét mesterlövész. Hamilton megszerezte idei első diadalát egy szívdobogtató versenyen. A McLaren végre hagyta, hogy azt tegye, amit a legjobban tud: teljesen elkoptatni a kerekeit.”
The Times: “Hamilton ismét a csúcson. Ha valaki megérdemelte a hetediket, akkor Lewis az. Nyugodtan és türelmesen várt, miközben az első hat GP-n hat különböző pilóta győzött. Tovább íródott az F1 rekordstatisztikája.”
    
Spanyolország

El País: “Ebben az izgalmas idényben már csak Hamilton hiányzott, a mezőny egyik legnagyobb tehetsége, aki meggyőző teljesítménnyel nyert Montrealban.”
El Mundo: “Érdekes módon csak Hamilton nem locsolt idén pezsgőt a legjobbak közül. Most ő volt soron, s egyúttal az éllovas pozíciót is megszerezte a vb-pontversenyben.”
Marca: “Alonso kockázatos stratégiája, mely szerint csak egyszer jön ki a bokszba, a pontverseny első helyébe került.”
   
Olaszország

La Repubblica: “Hamilton mesterien versenyzett, és mindenkit maga mögé utasított. Többek között Alonsót is, aki öngyilkos taktikát választott a mindössze egy kerékcserével, s végül csak ötödik lett.”
Corriere della Sera: “Ezúttal Hamilton volt soron. Kanadában a stratégia döntött, továbbra is nyílt a vb állása.”
La Stampa: “A Ferrari harakirit követett el. Hamilton lett a hetedik győztes, és letaszította Alonsót a trónról.”
   
Franciaország

L’Equipe: “Grosjean nagyon erős, idén már másodszor állt dobogóra – lenyűgöző ez a második hely. Ismét bizonyította tehetségét a francia.”
Le Parisien: “Emberemlékezet óta a legmeglepőbb F1-es szezon!”