Mark Webber (1.): “Hihetetlen érzés. Nagyon érdekes futam volt, viszonylag sima kezdéssel: sikerült kiépítenem egy kis előnyt Nicóval szemben, aki ugyanígy tett üldözőjével szemben. Ezt követően csak arról szólt a verseny, hogy ezt az előnyt megtartsuk. Nem voltunk benne biztosak, hogy kell-e intermediate abroncs, az első kiállást meg Nico határozta meg, aki előttünk állt ki. Furcsa volt a futam második fele, nehéz volt felmelegíteni a lágy gumikat. A második etap elején nagyon rossz volt a tapadásom, próbáltam megtartani az előnyt Nicóval szemben. Miután Sebastian kiállt előlem, csak Nicót kellett tartanom. Az interjúszoba felé tartva Fernando mondta, hogy imádkozott az esőért, hát, én nagyon nem. Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy újra nyertem itt. Mostanában voltak gondjaim a rajtokkal, de most nagyon jól sikerült elindulnom, tudtam, hogy elsőként tudok befordulni az első kanyarba. Csak a kiállásra kellett figyelni, Nico két körrel előttünk állt ki. Fontos volt, hogy sikerült végig koncentrálnom. Jó érzés, hogy én vagyok a hatodik idei győztes, hullámhegyek és -völgyek jellemzik a szezont, mi se nagyon tudunk tippelni. Ez néha frusztráló számunkra, de ez van. Lehet, hogy Montrealban meglesz a hetedik győztes, de jó lenne kialakítani végre valami rutint. Ebből a hétvégéből sikerült kihoznunk a maximumot, különleges számunkra ez a mai siker.”

Nico Rosberg (2.): “A legeleje jó volt a versenynek, jól elcsíptem a rajtot, de Mark is remekül indult. Utána minden arról szólt, hogy vigyázzunk a gumikra. Meglepődtem, hogy mennyire versenyképes volt az autónk, folyamatosan fejlődünk, a tegnapi és mai nap alapján a miénk volt a legjobb autó. A második helyezéssel is nagyon elégedett vagyok, a verseny végén nehéz volt felmelegíteni a gumikat. A taktika egyértelmű volt, két lehetőség közül választhattunk: sokáig kint maradok vagy hamarabb kijövök, és friss gumin gyorsabb köröket futok. Ezt választottuk, de nem tudtam igazán felmelegíteni a gumikat, így nem tudtam megelőzni Markot.”

Fernando Alonso (3.): “A célunk az volt, hogy Sebastian és Lewis előtt érjünk be, ez sikerült. Futamról futamra változtatunk a fókuszon, Kanadában Markra is figyelünk majd. Folyamatosan fejlesztjük az autót, ez nagyon fontos, mert ahogy Mark is említette, mindig vannak meglepetések. A rajt után összeértem Grosjeannal, azt hittem, megsérült az autó, de szerencsére nem történt semmi. Nagyon jól éreztem magam, versenyképesek voltunk, az első kiállásunk időzítése tökéletes volt és megelőztük Lewist. Mindent köszönök a csapatnak, szerencsések voltunk, hogy nem történt semmi az autóval a rajtnál. Valaki vesztett, valaki nyert Romain megpördülésével.”