Jól mennek a dolgai Paul di Restának, amit lehet, azt a skót többnyire kipasszírozza a Force Indiából. Teljesítményére a nagycsapatok is felfigyeltek, potenciális Massa-, illetve Schumacher-utódként számol vele a Ferrari és a Mercedes AMG. Noha di Restának jól esik az érdeklődés, egyelőre nem gondol az átigazolásra.

“Csak próbálok a saját teljesítményemre koncentrálni, nem foglalkozom azzal, hogy mások mit gondolnak” – nyilatkozta di Resta. “Nekem az a dolgom, hogy jó munkát végezzek. Ha igaz, hogy érdeklődnek irántam, azért hálás vagyok, de még csak a hatodik versenynél járunk. Még sok munka áll előttünk, hogy elérjek mindent, ami a Force Indiánál lehetséges.”

Di Resta eddigi legjobb idei eredménye egy hatodik hely Bahreinből. Mint minden pilóta, természetesen ő is szeretne győztes autóba ülni egyszer. “Jó hallani, hogy egyesek nyitott szemekkel figyelnek. Nem titok, hogy szeretnék olyan autóba ülni, amellyel futamgyőzelmekre és vb-címre is van esélyem. Most viszont az a feladatom, hogy a Force Indiát segítsem, mert ide köt a szerződésem.”