A lista szerint a német eddigi karrierje során közel 823 millió USA dollárt zsebelt be, nála többet csak a világ leghíresebb golfjátékosa, Tiger Woods vitt haza. Az amerikai játékos 869 milliót golfozott össze az elképesztően sikeres pályafutása során.
A lap még azt is megemlíti, hogy Schumacher és Woods párosa százmilliókkal többet kapott, mint más jól megfizetett sportolók, mint például Michael Jordan (516 millió dollár), Roger Federer (316 millió dollár) és David Beckham (258 millió dollár).
A húszas toplistán két másik pilóta is szerepel, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen, fejenként 161 millió dollárt söpörtek be az évek során. A mclarenes világbajnokok, Lewis Hamilton (89 millió dollár) és Jenson Button (85 millió dollár) csupán a brit sportolók listáján jelennek meg, de őket is lepipálja az egykori ferraris, Eddie Irvine a maga 129 millió dolláros bevételével, bár az összeget főleg az ingatlanüzleteivel dagasztotta ekkorára. 
Érdekesség, hogy Hamilton és Button már most többet zsebelt be, mint David Coulthard, Nigel Mansell, és egykori BAR-főnök, David Richards, akik 80 milliót dollárt gyűjtöttek eddig, valamit Sir Jackie Stewartnál is, aki neve mellett 67 milliós summa áll.

Persze mindenkit überel az F1 uraként ismert Bernie Ecclestone a maga 4 milliárd dolláros vagyonával, azonban még így sem szerepel a világ leggazdagabb embereinek listáján, amelynek élén egyébként a Sauber egyik támogatója, a mexikói Carlos Sim tanyázik 71 milliárddal.