Lewis Hamilton jelenlegi mclarenes szerződése az év végén lejár, a 2008-as bajnok a héten arról beszélt, hogy valamikor tavasszal ülhet le a csapattal, hogy az esetleges folytatásról tárgyaljon.

Míg Hamilton egyelőre a levegőben lóg, csapattársa, Jenson Button legalább még három évig biztosan Wokingban marad. A 2009-es bajnok egy éve még a visszavonulást is pedzegette, de mostanra úgy látja, hogy bőven van még perspektíva az F1-es karrierjében.

A brit Sunnak nyilatkozva azt mondta, hogy Kimi Räikkönen kétéves kihagyás utáni visszatérése jó dolog a sportág szempontjából, majd hozzátette: “És ez számomra azt is súgja, hogy ne hagyjam el túl korán az F1-et. A(z idén induló) hat bajnok közül kettő kiszállt, de aztán visszajött. Az ember mindig gondol arra, hogy kívül tágasabb, de alaposan meg kell gondolni, mikor is vonulunk vissza.”

A 32. születésnapját bő két hete ünneplő Button 2000-ben a Williamsnél kezdte F1-es pályafutását, a McLarenhez a Brawnnál elért bajnoki sikere után, 2010-ben igazolt.