F1: A Ferrari győzelemre hajt Kanadában 2 Sebastian Vettel (Red Bull-Renault, 1.):
“Azt hiszem, sokat fejlődtünk (ezen a pályán) tavalyhoz képest. Tudtuk, hogy Montrealban nehéz dolgunk lesz, mert az autónk inkább a tempós kanyarokat imádja. De ma miénk volt a legjobb “csomag”, ami magabiztossá tesz. Egyik kvalifikációs körünk sem volt könnyű, de holnap, a versenyen még nehezebb dolgunk lesz, hasonlóan az előző két futamhoz. Készen állunk a harcra, meglátjuk, mi fog történni vasárnap.”

“Ha továbbra is problémánk lesz a KERS-sel, nem fogom tudni útját állni (a Ferrariknak). Eddig nem volt ilyen gondom a hétvégén, minden úgy működött, ahogy kell. Számunkra a KERS nagyobb kockázatot jelent, mint az, hogy egy Ferrari-motor felrobbanhat, Marknak sok gondja volt vele ma délután. Remélem, a szerelőink meg tudják javítani a hibákat ma este.”

Fernando Alonso (Ferrari, 2.):
“A második és harmadik rajthely a Ferrari legjobb eredménye ebben az évben. A Red Bullhoz viszonyított kéttizedes hátrányunk sokkal jobb, mint amire számítottunk, és sokkal jobb, mint eddig bármelyik versenyen. Elégedett vagyok az autó teljesítményével. Eddig az egész hétvége simán telt, várom már a holnapi versenyt.”

“Ahogy Seb is mondta, várhatóan változni fognak az (időjárási) körülmények, ezért sajnos előfordulhat, hogy ez lesz az évad legjelentéktelenebb rajtsorrendje. De mindig jobb az elejéről kezdeni egy futamot, mint máshonnan, és ha mindenki kiteszi a kártyáit az asztalra, biztos vagyok benne, hogy esélyünk lesz a győzelemre.”

“Az előrejelzések holnapra esőt jósolnak, és idén még nem versenyeztünk esőben az egész mezőnnyel. A vártnál rosszabb kvalifikációs eredményük ellenére nem szabad megfeledkeznünk a McLarenről sem; ők az (esős) beállításuk és a sebességük révén nagyon erősek lehetnek egy esős versenyen.”

Felipe Massa (Ferrari, 3.):
“Nagyszerűen sikerült a mai kvalifikáció. Úgy tűnik, erősebbek vagyunk néhány csapatnál, amelyek korábban előttünk jártak, gondolok itt a McLarenre. Készen kell állnunk [az ilyen lehetőségek kihasználására], remélem, holnap is ilyen nagyszerű napot zárunk!”