Bár a Kínai Nagydíjon a kiváló rajt ellenére Jenson Button végül csak a negyedik lett, a futamon egy darabig csapattársával, Lewis Hamiltonnal is küzdött. Tavaly a Török Nagydíjon is összecsaptak már, miután a Red Bull pilótái kiütötték egymást az élről – a 2008-as bajnok reméli, hogy idén is ismételhet majd Isztambulban.

“Nagyon jó érzéssel megyek majd Törökországba. Lewisszal igazán jót birkóztunk ott tavaly. Idén is volt már ilyesmi, remélem, ott is lesz. Ha igen, az azt jelenti, hogy mindketten versenyképesek vagyunk. Csak azt remélem, hogy a Red Bullok előtt leszünk majd közben és nem követjük el az a hibát, amit ők” – idézte fel a Guradiannek a 2010-es futamot Button.

“Kína számomra nem volt tökéletes, de Lewis nagyszerű munkát végzett, ez pedig jót tesz a csapat motivációjának. A csapat örül, nem csak itt, hanem otthon a gyárban is. Most pedig van pár hetük arra, hogy dolgozzanak a törökországi fejlesztéseken – igazi pezsgés, nagy lelkesedés lesz, hogy sikerüljön olyan autót építeni, amivel elkaphatjuk a Red Bullokat.”