F1: Kiszállási engedélyre várt Vettel 2 Sebastian Vettel (Red Bull-Renault, 1.)
“Megint összejött a pole pozíció. Igyekszem mindig emlékeztetni magamat, hogy oda kell figyelni az edzésen, hogy ne váljon rutinná a pole pozíció megszerzése. A Q2-ben nem éreztem valami jónak a kocsit, én is elkövettem néhány kisebb hibát. Utána a Q3-ra viszont feljavultunk. Ma jól végeztük a dolgunkat, a csapat remekül dolgozott, de holnap minden nulláról kezdődik megint.”

“Hogy miért vártam olyan sokáig a kiszállással a parc fermében? Egyszerű a magyarázat: van egy új szabály, az FIA ellenőrzi a súlyeolsztást [a ballasztsúlyokat] ezért meg kell várnom, amíg engedélyt kapok a kiszállásra. Amíg nem kapok engedélyt [a versenyigazgatótól], addig nem szállhatok ki a kocsiból, különben megbüntetnek.”   

Jenson Button (McLaren-Mercedes, 2.)
“Az izgalom hevében persze, hogy reménykedtem abban, hogy megszerezhetem a pólust és a Q2-ben úgy tűnt, hogy ez lehetséges is, ezért megtartottunk két garnitúra lágy gumit a Q3-ra. Ahhoz képest, ahogy pénteken álltunk, sokat javítottunk a kocsin, elégedettek lehetünk ezzel a második hellyel. Az is segített, hogy a barátnőm, Jessica is itt volt az időmérőn, remélem, holnap is szerencsét fog hozni.”

Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes, 3.)
“A kvalifikáció utolsó szakaszában csak egyszer tudtam kimenni a pályára, hogy megspóroljak néhány szett friss gumit a holnapi versenyre. Be akartam biztosítani magamnak néhány garnitúra friss gumit, két szett “opciósat” (lágy) és egy szett primér (kemény) abroncsot. Úgy gondolom, ezzel mindenképpen javulnak az esélyeim a versenyen.”