F1: Alonso egyre kínosabb? 2 Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “Vettel és a Red Bull egy másik ligában játszik. A német úgy rajtolt, ahogy a nagykönyvben meg van írva, a Renault pedig Nick Heidfeldnek örülhetett. A Ferrari keserédes versenyen van túl, ezúttal Fernando Alonso nevethetett.”
Tuttosport: “Vettel dominált, Alonso elpackázta, a Ferrari feljövőben.”
Corriere dello Sport: “Vettel diadala, a Ferrari ismét csalódást okozott.”

Spanyolország

El País: “Vettel tovább szárnyal, és vaskézzel uralja az F1-et.”
El Mundo: “Vettel alighanem Michael Schumacher örököse. A világbajnokban minden megvan ahhoz, hogy megvédje címét. Fennáll a veszély, hogy a német egyszemélyes műsorává válik az idény.”
El Periódico:“A statisztikák Vettel újabb diadalát ígérik: eddig aki megnyerte az első két futamot, szinte mindig világbajnok lett.”
AS: “Alonso ferraris tevékenysége egyre kínosabbá válik. Azt hittük, hogy a legjobb pilóta szerződött a legjobb csapathoz. Jelenleg azonban a Red Bullok és a McLarenek úgy hagyják ott a Ferrarikat, mintha repülőgépek lennének.”

Nagy-Britannia

The Sun: “Vettel megbabonázta ellenfeleit, akik messze elmaradtak mögötte. A német továbbra is a siker csúcsán.”
Daily Mail: “Lewis Hamilton elfelejtheti a hosszú rivalizálást Alonsóval, és kezdhet aggódni Vettel miatt.”
The Times: “Vettel zavartalanul győzött, miközben Hamiltont egy régi ellenfele üldözte Alonso személyében.”


Németország


Bild: “Második futam, második győzelem. Vettel mindenkit lerázott, ennél jobban ezt nem lehet! Úgy irányítja az F1-et, ahogy akarja, Melbourne-ben és a malajziai dzsungelben is legyőzhetetlen. A mercedeses Michael Schumachernél még az időjárás-előrejelzés sem működött…”
Financial Times Deutschland: “Vettelnek nincs szüksége plusz tolóerőre, úgy nyerte meg az idei második futamot is, hogy csődöt mondott autójában a rendkívül fontos KERS-rendszer.”
Süddeutsche Zeitung: “Bár akadozott a rádiókapcsolata a csapattal, Vettel zavartalanul győzött Malajziában is. Sőt, állítólag még jobb lesz az autója.”

Svájc

Berner Zeitung: “Robog a Vettel-expressz.”
Blick: “Vettel lazán nyert, Hamiltont és Alonsót megbüntették.”
Neue Zürcher Zeitung: “Ki állítja meg a Bull-dózert?”