Ez lesz a 15. hungaroringi Forma-1-es versenyem, amiről fotósként tudósítok. Több mint egy hónappal ezelőttig csak az AutóMagazint fotóztam, aztán kiadót váltottunk, és azóta a vezess.hu-n is megjelennek a képeim. Most hogy itt a verseny, mindkét médiumot tudósítanom kell, arra gondoltam, hogy megpróbálok olyan dolgokat megmutatni a netes olvasóknak, ami számunkra természetes dolog, de a közönség soha nem látja őket.

Nos, a ringes időszámításban ma van a nulladik nap. Ma csak az akkreditációk átvételére van lehetőség, illetve a fotósoknak kijelölt szobákban az asztalokat és a szekrényeinket foglalhatjuk le. Egyébként a sajtóakkreditálásoknak is külön procedúrája van: minimum 1 hónappal a verseny előtt kérvényezni kell, az újság példányszámával és az eddigi Forma-1-es megjelenések csatolásával.

Kaptunk fényképes biztonsági mágneskártyát és egy mellényszerű hálót, amivel mehetünk a bokszutcába fotózni. Kaptunk írásos versenyismertetőt, ahol kis térképen jelzik azokat a helyeket a pálya mentén, ahová még mi sem állhatunk. Nagggyon komoly!! Ha nem figyelünk oda, még az egész versenyt is megállíthatják egy renitens fotós miatt!

A fotósok helye a pincében van, az újságíróké a főépületben – mi (fotósok) nem vagyunk lényegesek Ecclestone szemében. :) Most még nyugi van, de ebben a helyiségben a versenyek alatt 120-150 fotós próbál majd dolgozni.

F1: Lassan beindul a cirkusz 1
F1: Lassan beindul a cirkusz 2

F1: Lassan beindul a cirkusz

F1: Lassan beindul a cirkusz

F1: Lassan beindul a cirkusz 25
F1: Lassan beindul a cirkusz 26
F1: Lassan beindul a cirkusz 27
F1: Lassan beindul a cirkusz 28
F1: Lassan beindul a cirkusz 29
F1: Lassan beindul a cirkusz 30
F1: Lassan beindul a cirkusz 31
F1: Lassan beindul a cirkusz 32
F1: Lassan beindul a cirkusz 33
F1: Lassan beindul a cirkusz 34
F1: Lassan beindul a cirkusz 35
F1: Lassan beindul a cirkusz 36
F1: Lassan beindul a cirkusz 37
F1: Lassan beindul a cirkusz 38
F1: Lassan beindul a cirkusz 39
F1: Lassan beindul a cirkusz 40
F1: Lassan beindul a cirkusz 41
F1: Lassan beindul a cirkusz 42
F1: Lassan beindul a cirkusz 43
F1: Lassan beindul a cirkusz 44
F1: Lassan beindul a cirkusz 45
F1: Lassan beindul a cirkusz 46
Fotó megosztása:
F1: Lassan beindul a cirkusz 47 Holnap reggel 8-ra megyünk ki a pályára. Kezdődik a cirkusz. 8:50-től Formula BMW edzés, 10:00-tól pedig már a nagyoknak van az első szabadedzésük.