Féléves bizonyítványosztásra kérte a Bild az élcsapatok főnökeit, az értékelések alapján Sebastian Vettel, Jenson Button és Fernando Alonso is több pontot gyűjtött csapattársánál. Hozzátartozik a teljes igazsághoz, hogy a vezérek nem vették túl komolyan a játékot, így az értékeléseknek nem szabad túlzott jelentőséget tulajdonítani.

A Mercedesnél Norbert Haug értékelt, Michael Schumacher és Nico Rosberg ugyanannyi pontot gyűjtött. Schumacher a maximális tíz pontot kapta a “technikai képességek” kategóriában, míg Rosberg csak kilencest kapott, a fiatal német “Playboy-faktora” azonban szintén kilenc pontot ért, szemben Schumacher nyolcasával.

A Red Bullnál Vettel vesztett Mark Webberrel szemben a Playboy-kategóriában, de Christian Horner értékeléshez való hozzáállását jelzi, hogy az ausztrálnak nulla, a más kategóriákban jobban szerepelt németnek mínusz egy pontot adott. A McLarennél Lewis Hamilton majdnem mindenre (tehetség, bajtársiasság, vezetői érzék, jelenlét) tíz pontot kapott, de nem egy igazi Playboy, ezért Martin Whitmarsh csak ötösre értékelte. Button kizárólag tízeseket kapott.

Talán Stefano Domenicali, a Ferrari első embere vette legkomolyabban az értékelést, Alonsónak vezetői érzékre kilenc pontot adott, Felipe Massának csak nyolc és felet. A spanyol tehetsége tíz, a brazilé ismét nyolc és fél pontot ért.