Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 1
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 2

Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk!

Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk!

Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 15
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 16
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 17
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 18
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 19
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 20
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 21
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 22
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 23
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 24
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 25
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 26
Fotó megosztása:
Hamilton: Csak a harmadik csapat vagyunk! 27 Bár a szabadedzéseken végig küszködött, a Német Nagydíj időmérőjére egészen magára talált a világbajnok, Jenson Button. A mclarenes szerint jól ment a kvalifikáción, de épp ezért ijesztő számára a Red Bull fölénye.

“Elégedett vagyok a Q3-mal, jól dolgoztunk az autóval az időmérőn, elégedett vagyok a körömmel, de fogalmam sincs, hol lehet még hét tized” – utalt Vettel idejére a címvédő. “Elég jó köröm volt, csak egytizedre vagyok a harmadiktól, ami nem rossz. Egyértelműen javult az autó, remélem, holnap is jól teljesítünk! A Red Bull tempójával egyszerűen nem bírunk, ami aggasztó, de az első kör mindig elég zavaros, összejöhet egy jó verseny.”

Lewis Hamilton ugyan nem örült nagyon a Button mögött elért hatodik rajtpozíciójának, de az angol azt hangsúlyozta, hogy el kell fogadni, pillanatnyilag ez a helyzet.

“Már rég mondogatom, de senki nem hitte el:mi csak a harmadik csapat vagyunk, nem vagyunk elég gyorsak. Nem számítottam rá, hogy csak hatodik leszek, de már jó ideje mondom, hogy mi csak a harmadik leggyorsabb csapat vagyunk, az előttünk végzők jobban teljesítettek ma.”

“A köröm sem sikerült jól, az az igazság, hogy ma nem voltam elég gyorsa a kvalifikáción, de igyekeztem mindent beleadni és ezután is ugyanígy nyomom. Holnap jó rajt kell, megpróbálok minél több pontot szerezni!” – nyilatkozta a legutóbbi hockenheimi győztes.