Robert Kubica szerződését ugyan már aláírták, de a Renault másik versenyzői állásának sorsa még teljesen nyitott 2011-re. Ha nem marad az újonc Vitalij Petrov, a lehetséges pilóták közül a legnagyobb fogás egyértelműen az idén ralizgató Kimi Räikkönen lenne, de a 2007-es bajnok mellett reálisabb kiszemeltek is akadnak: Adrian Sutil, Timo Glock és Nick Heidfeld is azon a listán van, amelyet a csapatfőnök, Eric Boullier újabb névvel bővített.

A francia szakember a Toro Rosso svájci pilótáját, az időnként kiválóan versenyző Sebastian Buemit is figyeli:   

“Sebastien ott van a lehetséges 2011-es versenyzőink listáján, sőt, kiemelt helye van, mert nagyon jól ismerem, emberileg igazán kedvelem őt” – mondta Bouiller a svájci Le Matinnek.

Nem biztos azonban, hogy könnyű lesz megszerezni a 21 éves pilótát, ugyanis annak ellenére, hogy a célba érések tekintetében eredményesebb nála idén csapattársa, Jaime Alguersuari, a Red Bullnál is hosszabb távra terveznek vele, akár ő is válthatja Mark Webbert két év múlva a nagy csapatnál.

“A montreali versenye tökéletes volt, pontosan azt nyújtotta, amit elvárunk tőle. Ha így folytatja, megfontoljuk, hogy 2012-ben átültessük a Red Bull-csapathoz” – mondta róla a Red Bull nagy hatalmú motorsportfőnöke, Helmut Marko.