Nagyot lehet szakítani Hamiltonékkal 2 Lewis Hamilton negyedik, Jenson Button viszont csak 14. lett a Brit Nagydíj időmérő edzésén, a hazai pilótákra azonban természetesen így is lehet fogadni a sportfogadás egyik otthonában. Tekintettel a rajtpozíciókra sok pénzt érhet egy esetleges brit diadal, Lewis Hamiltonra például 13-szoros nyereményt fizet a William Hill.

Button még többet, 81-szeres pénzt ér, a McLaren esetleges kettős győzelmére pedig 201-szeres az odds. Alig fizet valamennyit a Red Bull kettős győzelme, apró fricskaként ellenben a William Hill felvesz téteket arra a lehetőségre, hogy a két energiaitalos pilóta összeütközik a versenyen.

Amennyiben így lesz, a bátor fogadó markát 41-szeres nyeremény üti. “A Brit Nagydíj mindig az év legfontosabb eseménye, bárcsak tehettünk volna róla, hogy a brit versenyzők kicsit versenyképesebbek legyenek” – mondta Rupert Adams, a William Hill szóvivője.

Sebastian Vettel oddsa a futamgyőzelmre 1,61, Mark Webberé 3,25, Fernando Alonsóra nyolcszoros nyeremény reményében lehet fogadni. Nico Rosberg győzelme 51-szeres, Robert Kubicáé 67-szeres, Felipe Massáé 67-szeres, Michael Schumacheré pedig 101-szeres pénzt ér.