Ugyan a mezőny csapatainak többsége Angliában székel, így szinte mindenki hazai versenyének számítja a Brit Nagydíjat, a Force India számára azonban a szó szoros értelmében az otthoni futam következik, a kiscsapat központja ugyanis Silverstone-ban van.   

“Nagyon nagy hétvége lesz, Silverstone-ban egyértelműen nagyon jól akarunk szerepelni. Az otthoni versenyünk, a gyárbeli srácok is belefolynak majd, az egész csapat élvezi a versenyhétvégét. A valenciain túl is lesz pár fejlesztésünk, remélhetőleg mindkét autónk szépen befér majd a pontszerző helyekre. Egyértelműen évek óta nem volt ilyen jó autónk!” – mondta a tulajdonos-csapatfőnök, Vijay Mallya.

Az indiai milliárdos az idény felezőpontjának számító Brit Nagydíj előtt elégedett az eddigi teljesítménnyel:

“Ahogy korábban is mondtam, 2010-re a célunk a rendszeres pontszerzés volt, és azt hiszem, ezt meg is valósítjuk. Spa és Monza még jobban fekszik majd az autónak, az lenne a hab a tortán, ha egy dobogós hely is sikerülne még. De ha nem, akkor is bizonyítunk a rendszeres pontszerzéssel. Már 43-nál járunk, ez a csapat nagyon rég nem szerepelt már ilyen jól” – utalt Mallya arra, hogy utoljára az ezredforduló környékén, még Jordan név alatt volt utoljára hasonlóan eredményes az alakulat.