Bár Kimi Räikkönen számára az élcsapatoknál, különösképpen az őt a rali-világbajnokságon indító Red Bull F1-es alakulatánál bezárultak a 2011-es lehetőségek, az olasz Autosprint arról ír, hogy a finn még így is visszatérhet jövőre.

A lap úgy tudja, hogy a francia alakulat fő tulajdonosa, Gerard Lopez örömmel ültetné be a 2007-es bajnokot az idén fizetős pilótaként bevett orosz újonc, Vitalij Petrov helyére. Az Autosporint hozzáteszi, hogy ha ez nem is sikerülne, a Renault-nál szintén figyelik az idén a Force Indiánál kivirágzott Adrian Sutilt is.

Míg az olasz lap a Renault terveiről ír, a svájci Blick hazai versenyzője, Sebastien Buemi lehetséges jövőjéről tudósít. A lapnál úgy tudják, hogy a Kanadai Nagydíj előtt még év végi elbocsátással riogatott 21 éves Toro Rosso-pilóta montreali teljesítménye után már felmerült, hogy 2012-ben a feltehetőleg távozó Mark Webber helyére léptetik elő a Red Bull Racinghez.

“Buemi legjobb évei még ezután következnek! Tudja, hogy nálunk jó kezek között van, nincs rajta felesleges nyomás” – utalt a Toro Rosso utánpótlás-nevelő jellegére a csapatfőnök, Franz Tost.