Lewis Hamilton a második, míg csapattársa, Jenson Button a Török Nagydíj negyedik helyéről rajtolhat, a világbajnoki címvédő részben Michael Schumachert okolja rajtpozíciója miatt. Button úgy érzi, a hétszeres világbajnok hibája nélkül közelebb kerülhetett volna Hamiltonhoz.

“Az utolsó kör kicsit bosszantó volt” – mondta Button. “Utolsónak lenni általában jó dolog, mert tiszta a pálya, de persze nagyobb az esély arra is, hogy valaki kicsúszik. Michael éppen előttem szállt el, rögtön lengetni kezdték a sárga zászlókat, nekem meg vissza kellett vennem.”

“Rögtön bementem a bokszba, mert ilyen körülmények között nem lehettem volna gyorsabb. Nem tökéletes, de nem is túl rossz a pálya poros oldalán lévő negyedik hely, meglátjuk, mit tudunk csinálni innen.”

“Azt hiszem, sokkal közelebb vagyunk a Red Bullokhoz, mint ahogy arra előzetesen számítottunk, ez pozitív. A legnagyobb problémám a 8-as kanyarban van, túl alacsony az autó és sokszor leér, emiatt sok időt veszítek. Máshol persze éppen ez a beállítás ideális, ezt a kockázatot tudatosan vállaltuk.”