Adrian Sutil sokat szerepelt a képernyőn a Maláj Nagydíj utolsó köreiben, a Force India német pilótája hibátlan teljesítményt nyújtva tartotta Lewis Hamiltont. Ötödik hely lett a jutalma. “Izgalmas verseny volt, az ötödik hely nagyszerű teljesítmény” – értékelt Sutil. “Jó versenyben reménykedtem, hiszen már az első két futamon is lett volna esélyem a pontszerzésre, de a szerencse nem pártolt mellém.”

“Hamilton az utolsó körökben szorosan tapadt rám, de tudtam, hogy ha nem követek el semmilyen hibát, nem lehet problémám, úgyhogy csak próbáltam koncentrálni. Természetesen keményen nyomnom kellett a gázt, de kontroll alatt tartottam az eseményeket. Ezt a lendületet kell továbbvinnünk Kínába is, stabil top 10-esek vagyunk, jó úton járunk.”

“Jól rajtoltam a tizedik helyről, feljöttem hetediknek. Jó volt a tempóm, csak Hülkenberg tartott fel egy kicsit” – emlékezett Liuzzi, akinek a 12. körben kellett feladnia a versenyt. “Nem tudtam megelőzni, pedig gyorsabb voltam, ennek ellenére bíztunk egy jó versenyben.”

“Sajnos a 12. körben problémánk támadt a gázpedállal,  még nem tudjuk pontosan, mi történt, mindenesetre fel kellett adnom a versenyt. Csalódott vagyok, de örülök Adrian ötödik helyének és hogy jól állunk a konstruktőri versenyben.”

“Három verseny, három pontszerzés, abszolút elégedett vagyok” – mondta Vijay Mallya csapatfőnök. “Adrian remek versenyt futott, végig laza maradt, ismét bizonyítottuk, hogy gyorsak vagyunk és helyünk van a középmezőnyben.”