Rubens Barrichello kicsit aggódik a malajziai hétvége miatt, a brazil pilóta szerint a legnagyobb kérdés az lesz, hogy a Williamsből forróságban is ki tudja-e hozni a legtöbbet. Barrichello úgy véli, hogy a csapat nem készült fel megfelelően a bahreini hőségre, a sivatagi körülmények között ezért nem tudta kihozni a maximumot az FW32-ből.

Melbourne-ben hűvösebb volt múlt hétvégén, a Williams rögtön fel is gyorsult. Barrichello szerint ha a Williams szeretné megismételni az ausztráliai teljesítményt, akkor tapadást kell találnia meleg időben. „Bahrein nehéz volt a hőséggel, nem voltunk rá teljesen felkészülve” – mondta Barrichello.

„Nem bírta az autó a meleget, nem hinném, hogy kihoztuk volna belőle a maximumot. Melbourne sokkal egyszerűbb volt, remekül működött a kocsi, nem maradt benne semmi. Szóval a nagy kérdés most az, hogy sikerült-e rendesen megcsinálni a házi feladatunkat. Ez a hétvége egy nagy teszt lesz, hogy egyáltalán várhatunk-e valamit a forró versenyektől, ez lesz a legfontosabb dolog.”