Zsinórban harmadik versenyén is szeretne a pontszerző helyen végezni a Force India, a csapat pilótái szerint minden esély megvan erre. „Malajzia mindig jó versenyt hoz, ugyan fizikálisan nagyon megterhelő a pálya, de sokféle kanyar és számos előzési pont van” – mondta Sutil.

„Várom a futamot, amelyet, ahogy tavaly is láthattuk, alaposan összegubancolhat az időjárás. Idén nem kell imádkoznunk esőért, ahogy a múltban tettük, most már bármilyen időjárási körülmények között helyt tudunk állni. Nagyon szeretnék néhány pontot szerezni, két olyan versenyen vagyunk túl, amelyeken jó esélyeim lettek volna erre, most már szeretném végre befejezni a munkát.”

„Jelenleg nehéz lenne a Red Bullal, a Ferrarival, a McLarennel vagy a Mercedesszel versenyeznünk” – latolgatta az esélyeket Liuzzi. „Úgy tűnt, hogy a Renault lehet a legnagyobb riválisunk, de most nagyot léptek előre, Malajziában az lehet a fő célunk, hogy magunk mögé utasítsuk őket a konstruktőri tabellán. Nem lesz egyszerű, de úgy gondolom, hogy érdekes verseny vár ránk!”

A tartalékos Paul di Resta Sepangban is autóba ül, a skót alig várja a lehetőséget, de szavai szerint most sem arra fog koncentrálni, hogy az időlista élére kerüljön. Vijay Mallya csapatfőnök és tulajdonos szerint mindkét autó képes lehet pontszerző helyen végezni, abban bízik, hogy nem sújtja majd balszerencse az istállót.