Utolsóként érkeztek, nem is csaptak nagy felhajtást
A két héttel ezelőtt a korábbi befektető, Jose Ramon Carabante „hatalomátvételével” megmenekült, és azóta Hispania Racing F1 Teamre átkeresztelt Campos is bemutatta 2010-es autóját a spanyolországi Murciában. Az olasz Dallara által épített járgányt Bruno Senna mellett az indiai Karun Chandhok vezeti majd idén.

„Nagyon örülök, hogy Murciában leplezhetjük le hivatalosan az autónkat. A pilótafelállásunk is teljessé vált Karun Chandhokkal. Az idő elleni elképesztő versenyfutás, a névváltoztatás után végre minden a helyére került, kiváló alapokról építkezhetünk, léphetünk tovább a jó 2010-es szereplés felé. Kezdődhet a közös munka, a közös tanulás, hogy a csapatként fejlődjünk” – mondta a csapatfőnök, Colin Kolles.

„Az új HRT, azaz Hispania Racing F1 Team Murciában született, innen indulva teheti büszkévé Spanyolországot az első Forma-1-es csapatával. A névben ott van Hispania, az egyik cégem neve, amely azonban egyben az Ibériai félsziget római kori neve is – ez utal a csapat új indentitására is” – magyarázta a tulajdonos-elnök, Carabante.

a videó a hirdetés után indul

F1: Bemutatták az utolsó autót – videó 13