Richard Branson tavaly félelmetesen jó üzletet csinált, amikor az utolsó pillanatban szponzorként megtámogatta a Brawn GP-t, amely az egyéni és konstruktőri világbajnoki címet is megnyerte. Branson idén saját csapattal támad, a sheffieldi központú Manor Motorsportot karolta fel, amely a támogatásért cserébe felvette a Virgin nevet.

“Tavaly megtanultam, hogy a Forma-1-et milliárdok nézik, nagy részük ráadásul fanatikus” – mondta Branson. “A Virgin márkanév talán a világ húsz legismertebb brandje között van, éppen ezért számunkra állati szexi, hogy jelen lehetünk a Forma-1-ben.”

“Most próbáljuk egy kicsit még vonzóbbá tenni szerepvállalásunkat, az F1 szórakoztató, izgalmas, ezek a jelzők pedig mind illenek a Virginre. Imádjuk, ha esélyteleneket támogathatunk, olyan gyengéket, amelyekben jó lehetőségek rejlenek. Tavaly a Brawn volt ez, most mi magunk.”

“Sokkal izgalmasabbnak találtuk egy új csapat támogatását, mint hogy írjunk egy hatalmas csekket egy már ismert csapat számára. Szeretnénk nyerők lenni, de azért nem gondoljuk, hogy olyan szerencsések leszünk, mint tavaly. Egyelőre nem cél a futamgyőzelem, nincs semmiféle nyomás, a csapat meg fog tenni mindent, amit tud.”