Rejtély, hogy mi lesz Jenson Buttonnal, a 2009-es idény világbajnoka ugyanis még nem tudott megegyezni a folytatásról a Brawnnal. Button jövője Abu Dzabiban is téma volt, Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint például a fizetésemelésre vonatkozó kérés egyáltalán nem túlzó az angol részéről, egyszersmind figyelmeztette a Brawnt, hogy a McLaren és a Toyota is kész lecsapni rá.

“Megdöbbentőnek tartom, hogy Jenson, aki fantasztikus évet produkált és megnyerte a világbajnokságot, még nem állapodott meg csapatával” – nyilatkozta Horner, aki 2010-ben is Sebastian Vettel és Mark Webber főnöke lesz.

Button Abu Dzabiban is tárgyal jövőjéről, Ross Brawn azonban még mindig nem volt hajlandó rábólintani, hogy hárommillió helyett nyolcmillió font legyen éves fizetése. “Jenson az aktuális világbajnok, lenyűgöző munkát végzett, nem hinném, hogy kapzsi lenne.”

Lewis Hamiltontól is megkérdezték, hogy mit szólna Button leigazolásához, de a vb-koronáját elveszítő mclarenes természetesen nem mondott konkrétumot. “Hallottam a pletykákat, de a csapat még nem döntött semmiről és nem mondott nekem semmit” – így Hamilton. “Hátradőlök és kivárom, mi történik, nekem igazából mindegy, kivel fogok együtt dolgozni. Bárki is jön, örömmel várom, remélem, közös erővel megnyerjük majd a világbajnokságot.”