Nem száll ki idő előtt
Nem száll ki idő előtt

Räikkönent kidobják?

Räikkönent kidobják?

Nem száll ki idő előtt
A ralizás csak ártalmatlan hobbi
Állítólag maradni akar
Fotó megosztása:

Állítólag maradni akar

Állítólag maradni akar

A brit The Sun meg nem nevezett F1-es bennfentesekre hivatkozva arról tudósít, hogy a Ferrari kész kifizetni Kimi Räikkönen 2010-re még érvényes szerződésében szereplő fizetését, ha így a finn helyére nemcsak 2011-ben, hanem már jövőre beültethetik Fernando Alonsót.

A hírt erősítheti, hogy a McLarentől jövőre a maranellói csapathoz átigazoló spanyol szponzor, a Santander nagyon szeretné Alonsót látni a piros autóban, így elképzelhető, hogy cserébe állja Räikkönen “végkielégítését”, tesszük hozzá mi.  

A cikkben egyébként azt is hozzáteszik, hogy Räikkönen egyelőre maradni akar a Forma-1-ben, és igyekszik felmérni a lehetőségeit a többi csapatnál – ki tudja, lehet, hogy volt alapja a korábbi brawnos pletykáknak? -, a profi ralizás egyelőre csak a távolabbi tervei között szerepel.

Alonso renault-s pótlásaként a BMW kiszállásával csapat nélkül maradt Robert Kubicát említik, de állítólag a McLaren, a Toyota és a Williams is érdeklődik a lengyel után. Mivel a McLaren szinte biztosan megválik Heikki Kovalainentől, így a korábban a BMW-vel is hírbe hozott Nico Rosberg a legvalószínűbb jelölt a helyére.