Bár a Williams már január 19-én leleplezte 2009-es autóját, az FW31-est, de a járgány akkor – ahogy a korábbi években is – még csak egy egyszínű sötétkék átmeneti festést viselt. Az elmúlt hetekben kétszer is “kiszivárgott” már az internetre a csapat 2009-re tervezett festése, de most már hivatalos képeken, az új autón is látható a fényezés.

A grove-iak nem sokat variáltak, a kék és a fehér szinte a tavalyival megegyező mintában borítja a kasztnit, de a kék szín a korábbinál jóval világosabb árnyalatú. A Lenovo és a Petrobras távozása után a Philips logója került a hátsó szárnyra és az oldaldobozokra is.

A Philips nagyobb teret kapott

A Philips nagyobb teret kapott

A Philips nagyobb teret kapott


Feltűnő és eléggé riasztó az autón eddig nem látott két uszony, amelyek a pilótafülke hátsó részénél nyúlnak ki az autó testéből.

Az új autók bemutatását vasárnap a Force India folytatja, majd szerdán a Toro Rosso küldi pályára az STR4-est – az eseményen nem lesz ott a sajtó, de a csapat valószínűleg kiad majd képeket a debütálásról. Ha minden jól megy, a volt Honda 2009-es autóját is megláthatjuk a jövő héten.