Nagy célok, kis eredmények

Nagy célok, kis eredmények

Tavaly év végén a BMW Sauber és a Toyota komoly harcot folytatott a friss GP2-bajnok Timo Glockért. Végül a Toyota győzött, és a német versenyző Jarno Trulli csapattársa lett. Az eddig látottak alapján ma már kicsit érthetetlen, hogy mit is látott a németben a két csapat, hiszen veterán csapattársa alaposan elverte idén a fiatal tehetséget, míg Trulli a 7. helyen áll a bajnokságban, addig Glock csak a 14. helyen csücsül.

Ő maga ennek ellenére nincs elkeseredve, egy friss interjúban nagy célokat vázolt fel. A pilóta az Auto Motor und Sportnak ezt mondta:

“Egyértelmű, hogy mit szeretnék: 2010-ben világbajnok akarok lenni a Toyotával, még akkor is, ha ezen most néhányan csak nevetnek. Kitűztem a céljaimat, és keményen dolgozom a teljesítésükön.”

Annyi azonban biztos, hogy Glocknak minél előbb minél jobb eredményeket kellene hoznia, mert ha így folytatja, 2010-re már nem lesz a Toyotánál, de lehet, hogy már jövőre lecserélik a Williamshez tanulóidőre küldött, és meglepően jól szereplő Kazuki Nakajimára.