Hamilton exbarátnője kipakolt 1
Hamilton exbarátnője kipakolt 2

Hamilton exbarátnője kipakolt

Hamilton exbarátnője kipakolt

Hamilton exbarátnője kipakolt 6
Hamilton exbarátnője kipakolt 7
Hamilton exbarátnője kipakolt 8
Fotó megosztása:
Hamilton exbarátnője kipakolt 9 Lehet, hogy Lewis Hamilton még mindig a Forma-1 fenegyereke, de ez nem akadályozta meg a csinos Vivian Burkhardtot (Miss Grenada) abban, hogy szakítson a sztárral, aki állítólag megcsalta őt.

A szemrevaló fiatal szépségkirálynő nyilatkozata szerint Lewis Hamilton megcsalta őt a Pussy Cat Dolls énekesnőjével, Nicole Scherzingerrel, így mennie kellett.  A News of the Worldnek adott interjúban Lewis magánéletéről is megtudhatunk néhány részletet.

“A pályán kívül élete nagyon messze áll a fényűzőtől” – árulta el a hölgy. ” A jólét ellenére utálom, ahogyan Lewis él, sőt sajnálom őt. Svájcban ahol lakik, nincsenek barátai, nincsen családja, csak egy óriási négyhálószobás lakása a város legdrágább részén, ami egyszerűen nagy és üres. Szabadidejében az Angliában élő 15 éves öccsével játszik Forma-1-es játékokat a PlayStation-ön, maradék idejében pedig barátainak üzenget a világ minden tájára.”    

Burkhardt kisasszony szerint Lewis utál Genfben élni, de amellett, hogy ott nem ismerik fel lépten-nyomon, milliókat spórol a kedvező adózás miatt. Ezért mégis ott marad.

Hamiltont egyébként az utóbbi időben hírbe hozták még Naomi Campellel, Avril Lavigne énekesnővel és több híres milliomospalántával is. Azért annyira mégsem lehet rossz neki.