A Ferrari csapatfőnöke szerint semmi okuk arra, hogy nyugodtan hátradőljenek, miután az elmúlt két futamot megnyerték. Az Ausztráliában nullázó csapat Malajziában Räikkönen jóvoltából diadalmaskodott, míg Bahreinben Felipe Massa vezetésével szereztek kettős győzelmet. Domenicali  azonban úgy gondolja, hogy a neheze még csak ezután jön, így mindent bevetnek.

“Az Ausztrál Nagydíjon nem az igazi Ferrarit láthattuk. De  a csapat rögtön reagált is, és megmutattuk az igazi potenciálunkat, nagyon versenyképesek vagyunk. Ennek ellenére nagyon ébernek kell maradnunk. Teljes erőbedobással készülünk a Spanyol Nagydíjra, két lábbal állunk a földön. Nem estünk kétségbe az első futam után, és nem kerültünk extázisba Bahreint követően” – nyilatkozta a Ferrari honlapján a csapatfőnök.

Csak a legjobb az elfogadható

Csak a legjobb az elfogadható

Csak a legjobb az elfogadható


“Motiváltnak kell maradnunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ellenfelek is mindig fejlődnek, ezért nekünk a legjobb Ferrarit, a legjobb pilótákat, a legjobb mérnököket, és a legjobb szerelőket kell kiállítanunk ellenük.”

A Ferrari jelenleg a konstruktőri bajnokság második helyén áll, egy ponttal lemaradva a BMW Sauber mögött, és egy ponttal megelőzve a McLarent. A csapat tegnap, a barcelonai teszt első napján leleplezte új fejlesztését, a légelvezetővel ellátott orrot, és Massa tekintélyes előnnyel lett a leggyorsabb.