A Forma-1-et Brazíliában közvetítő Globo tv értesülései szerint Felipe Massa hamarosan megházasodik, az esküvőt a hírek szerint november 30-án tartják majd Sao Paulóban. A ferraris barátnőjét, Rafaela Bassit veszi el. A szintén brazil Bassi egy országos divatcég egyik örökösnője, és már évek óta Massa partnere.   

Így a “fantasztikus négyes” tagjai közül csak Lewis Hamilton marad szabad préda, ugyanis Kimi Räikkönen már évek óta házasember – felesége, Jenni modell -, de Fernando Alonso is komoly kapcsolatban él egy spanyol popénekesnővel, Raquel Rosarióval, a párról már egy éve azt pletykálták, hogy egybe is keltek, de ezt a hírt később cáfolták.

Coulthard és Minier

Coulthard és Minier


A nagyon érdeklődőket még tájékoztatjuk róla, hogy a Forma-1-es pilóták “jobbik felei” – legyenek akár barátnők, akár feleségek – közül jelenleg a Red Bull-os veterán, David Coulthard párját “jegyzik” a legmagasabban, egy nemrég készült felmérés szerint a legvonzóbb sportolópárok listáján a harmadik helyet érte el a francia-belga tévériporternő, Karen Minier.