Idén decemberben a londoni Wembley-ben rendezik meg a Race of Champions-t, amelyen az autóversenyzők krémje verseng egymással egy látványos gála keretében. A eseményen két viadal is folyik, az egyikben a pilóták egyéniben küzdenek meg egymással, a Nemzetek Kupájában pedig kétfős csapatokkal képviselik hazájukat.  

A Toro Rosso újonca nagy rajongója az eseménynek, ezért alig várja, hogy ott lehessen.

“Mindig is néztem a Race of Champions-t a tévében, óriási, hogy meghívtak. Nagyon örülök! Németországot Michael Schumacherrel együtt képviselni hatalmas megtiszteltetés!”

A tavaly visszavonult hétszeres világbajnok, Michael Schumacher sosem versenyzett Vettel ellen, így örül a lehetőségnek. A német csapat esélyeit illetően is derülátó Schumi:

Schumi nem először megy a gálaversenyre

Schumi nem először megy a gálaversenyre


“Nagyon várom, hogy Sebastiannal együtt versenyezhessek. Végül is amúgy is voltunk már egy csapatban a pilóták fociválogatottjában, amikor az olasz sztárok ellen játszottunk. Régóta ismerem Sebastiant, adtam már át neki díjat a gokartban, amikor még kissrác volt, és emlékszem, hogy mennyire lenyűgözött a vezetése. És még most, az F1-es bemutatkozása után is ugyanúgy le vagyok nyűgözve, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól szórakozunk majd együtt” – mondta Schumacher.