A Monacói Nagydíjon újabb mélységet ért el Ralf Schumacher: az időmérőn csak a 20. helyet szerezte meg egy Spyker mögött, és magán a futamon is csak annyi helyet “javított”, ahányan kiestek a versenyből.

Bár Ralf azt nyilatkozza, hogy a menedzsere dolgozik a jövő évi szerződésen a Toyotával, a bokszutcában és a

Monacóban így indított

Monacóban így indított

Monacóban így indított


sajtóban is egyre erősebb az a feltételezés, hogy nem hogy jövőre, de talán már idén sem lesz sokáig helye a csapatnál. A német Bild azt írja, hogy a soron következő két észak-amerikai futam eldöntheti a német versenyző sorsát, ha ezeken sem teljesít, akkor “nem elképzelhetetlen, hogy Franciaországban már egy másik pilóta ül majd Ralf helyén”.

Bennfentesek szerint a Toyotánál a csapat elnöke, John Howett a német pilóta támogatója, míg a japán központban már inkább kívül látnák a németet. Maga Schumacher azt ígéri, hogy Kanadában újra formába lendül:

“Monaco csak egy futam, így is kell kezelni. Montreal, a Kanadai Nagydíj helyszíne egészen más pálya. Jóval kisebb leszorítóerőt használunk majd, ez pedig jobban feküdhet a TF107-nek. Reméljük! Szeretek Montrealba menni, mindig jó a hangulat és mindent megteszek majd, hogy jó eredményt hozzak a csapatnak” – mondja Ralf.