“Nagyszerű az autóm, készen állok az újabb győzelemre” – mondja Felipe Massa.

 

A Ferrari eddig is a legerősebb csapat volt, de Massa szerint most még jobbak lesznek. Az olasz csapat versenyzői a múlt héten Baecelonában a négynapos teszt három napján a leggyorsabbak voltak az új, “majdnem B” fejlesztésű autóval.

 

“Az F2007 a fejlesztések előtt is elég jó volt, ahogy ezt már két győzelemmel bizonyítottuk is. De ez az autó még jobb. Remélem, hogy a teszten mutatott versenyképességünket a futamon is hozni fogjuk” – nyilatkozta a brazil pilóta.

 

Massa már a múlt héten elmondta, hogy szerinte fél másodpercet javultak, mások pedig egy egész másodpercnyi előnyt adnak a Ferrarinak a McLarennel szemben. A ferraris szerint az ezüstnyilak új szárnya nem veszélyezteti őket.

 

“Nagy feltűnést keltenek az új szárnnyal, de nekünk is sok újításunk van, és az autónk gyorsabb. Biztos vagyok benne, hogy a McLaren versenyképes lesz, de az élre magunkat várjuk.”

 

A barcelonai teszt utolsó napján David Coulthard a Red Bull-lal új pályacsúcsot futott – míg a brazil csak harmadik lett -, de Massa szerint a Ferrarival könnyedén meg lehetett volna verni, ha akarta volna.

 

“Coulthard rekordja? Minket nem izgat” – árulta el Massa.