Úgy tűnik, az autógyártók új terepe az ingatlanbiznisz lehet: egy darabig biztosan az Aston Martin lesz ezen a téren a követendő példa a toronyházával, de szorosan ott kapaszkodik mögötte a Lamborghini.

Az olaszok a dubaji Emaar Developmenttel összefogva luxusvillákat álmodtak meg. A 40 darab álomotthon egy új városnegyedbe kerül Dubajban, ez lehet a kertvárosi rész, ahol az égbetörő felhőkarcolók helyett a 2-3 szintes otthonok határozzák meg a városképet.

A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 2
A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 3

A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont

A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont

A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 11
A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 12
A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 13
A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 14
A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 15
A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 16
A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 17
Fotó megosztása:

A nagyjából 4400 villából és 22 ezer kisebb lakásból álló negyed 1000 hektáron terül majd el, de természetesen nem csak luxusotthonok sora fog itt állni: a helyiek 18 lyukas golfpályán és 1,8 hektáros parkban is múlathatják majd az időt. Emellett 54 km kerékpárút is épül 2022 első felére.

A Lamborghini tervezte ezt a luxusotthont 18

A látványterveket elnézve sikerült szinte mindenhova elrejteni a Lamborghinire jellemző formákat, de ezek mégsem tolakodóak. Jellemző a sok hatszögletű forma, melyekből a padlószőnyegtől a plafonig találunk, de a dolog működik, nem érezzük túlzónak az egészet. Az ingatlanok árai nem ismertek, az azonban már biztos, hogy feláras opcióként Lamborghini-bútorokkal is be lehet majd rendezni a villákat.