Cristiano Ronaldo amellett, hogy jól futballozik, bődületesen sok pénzt is keres. Az éves összesítésekben mindig ott van a legjobban kereső sportolók top10-es listáján, és Instagramon is őt követik a legtöbben.

Már a közösségi oldal reklámbevételeiből is olyan álomotthonokat tud venni magának a portugál csapatkapitány, amit más el sem tud képzelni. Ronaldo vett is korábban egyet, de már szabadulna tőle, ugyanis a mai viszonyokat tekintve igencsak rossz helyen fekszik az az otthon.

Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 1
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 2

Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo

Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 14
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 15
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 16
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 17
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 18
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 19
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 20
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 21
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 22
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 23
Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 24
Fotó megosztása:

A kérdéses luxuslakás New Yorkban, a Trump-toronyban található, melynek tulajdonosa a korábbi amerikai elnök Donald Trump. Az üzletemberből lett politikussal számtalan hírességnek volt dolga, de mára a lehető legtöbben próbálják vele megszakítani a kapcsolatot az utóbbi idők botrányai miatt. Vélhetően Ronaldo sem gondolta volna 2015-ben, amikor az ingatlant vásárolta, hogy egy nap kínos lesz, ha a neve egy lapon szerepel Trumpéval.

Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 25

Igen ám, de a 18,5 millió dollárért (5,36 milliárd forintért) vásárolt három hálószobás, 233 négyzetméter alapterületű otthon nemigen akar elkelni. Először 9, majd 7,75 millió dollárért (2,24 milliárd forintért) hirdették meg, de még csak érdeklődés sem volt. A helyszín miatt gyakorlatilag eladhatatlanná vált a lakás, hiába nyílik belőle csodás kilátás a Central Parkra és Manhattanra, de még a fitneszterem sem elég vonzó.

Több millió dollárt bukott Cristiano Ronaldo 26

A New York Post beszámolója szerint a lakás berendezése inspirálta E. L. Jamest, aki A szürke 50 árnyalata című könyvében hasonló berendezésű otthont álmodott a főszereplőnek.