Mint sok másik luxusautó-márkánák, úgy a Bugattinak is van egy életmódrészlege, ahol mindenféle egyéb termékeket kapni, így erősítve a vásárlókban a brand iránti elkötelezettséget és rajongást. A hipersportautók megtervezése mellett azonban maradt idő és energia a minőségi kiegészítők megalkotására is. Ennek remek példája a nemrégiben bemutatott biliárdasztaluk.

Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 1
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 2

Hiperautó-technológia a biliárdasztalban

Hiperautó-technológia a biliárdasztalban

Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 11
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 12
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 13
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 14
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 15
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 16
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 17
Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 18
Fotó megosztása:

A francia versenykékben pompázó játékasztal nemcsak a Bugatti logóját örökölte a hiperautóktól, de az alumínium- és titánalapot borító karbonszálas műanyagoknak köszönhetően anyaghasználat terén is vannak közös tulajdonságaik.

Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 19

A biliárdasztalban azonban nem ez a legjobb dolog: a beépített giroszkopikus szenzornak köszönhetően motorok segítségével mindig vízszintes marad a játéktér. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy az asztalt jachtokra szerelve akár a tengeren is lehet a golyókat lökdösni anélkül, hogy egy-egy hullámnál változzon az állás. A rendszer mindössze 5 ezredmásodperces késéssel dolgozik, a motorok pedig tökéletes csendben állítják vízszintesbe a játékteret.

Hiperautó-technológia a biliárdasztalban 20

Az asztalból mindössze 30 darab készül, és tartozik hozzá egy beépített érintőképernyős dákótartó. A rendszerben a játékállást lehet rögzíteni. A júniustól kapható szett ára negyedmillió euró, átszámítva 90 millió forint.