15 évvel a visszavonulása után újra a ringbe szállhat Mike Tyson. Ugyan a nagy visszatérés valószínűleg csak egy jótékonysági gálameccs lesz, nem véletlenül övezi ekkora érdeklődés a korábbi nehézsúlyú bajnokot – mégiscsak a sportág élő legendájáról van szó.

Iron Mike visszatérő meccsét azonban nem biztos, hogy a hagyományos ökölvívás szabályai szerint játsszák majd le. Legalábbis ezt sugallják David Feldman, a Bare Knuckle Fighting Championship, azaz a csupasz kezes harcosokat tömörítő liga első emberének szavai. A hírek szerint elhangzott egy 20 millió dolláros, átszámítva 6,3 milliárdos összeg a tárgyalásokon, mellyel azt kezd Tyson, amit csak akar. “Azt hiszem, tudom, mit kell tennünk ahhoz, hogy ez az egész megvalósuljon” – mondta a liga elnöke.

Más kérdés azonban, hogy az 53 éves bokszoló le akarja-e venni a kesztyűt. Potenciális ellenfelet kesztyűben is talál, elég csak a legendás, fülön harapott ellenfelet, az 57 esztendős Evander Holyfieldet megemlíteni. “Igen, küzdeni akarok Mike Tysonnal. Én meg tudok vele birkózni, de ehhez az ő beleegyezése is szükséges” – mondta. Legutóbbi Instagram-bejegyzése arról árulkodik, hogy már elérte 97,5 kilós versenysúlyát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Evander Holyfield (@evanderholyfield) által megosztott bejegyzés, Máj 26., 2020, időpont: 11:31 (PDT időzóna szerint)

Kövess minket a Facebook-on!