A Jacob & Co. nem tartozik a hagyományos órakészítő cégek közé. Termékeit elsősorban olyan világsztárok vásárolják, akiknek fontos, hogy a megjelenésükön látszódjon, hogy nagy értéket hordanak magukon – ez a filozófia a vállalat termékein is visszatükröződik.

Virgil Abloh sem egy hétköznapi figura: a 39 éves férfi egy igazi életművész, 2018 márciusa óta a Louis Vuitton művészeti vezetője, de volt már DJ és építész is. A két fél most közösen előrukkolt egy új ékszerrel, mely tulajdonképpen néhány gemkapocs.

Az alapvetően papírok összefogására használt apró fémdarabot újragondolták, és aranyból, illetve gyémántból készítették el. Hét darab összefűzésével el is készítették a méregdrágának ígérkező ékszert, melyből rögtön hatfélét is lehet rendelni. Az egyelőre ismeretlen árú 22 centiméter hosszú gemkapocs-füzérek 18 karátos fehér-, rózsa- és sárgaaranyból készültek, és elérhetőek sima, valamint gyémántberakásos kivitelben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jacob & Co. (@jacobandco) által megosztott bejegyzés, Márc 12., 2020, időpont: 7:28 (PDT időzóna szerint)

Nem szeretnék ötleteket adni, de innen már csak egy lépés a gemkapocs-nyaklánc és a fülbe tervezett, egy darabból álló gemkapocs-fülbevaló.