Számtalan mozgó és forgó alkatrész, gyémánt-Hold, földgömb, csillagképek, hónapok és olyan óra/perc/másodperc számláló, amilyet még soha nem láttunk karórán. Első ránézésre sokkal inkább tűnik időgépnek, mint órának a Jacob & Co. által készített Astronomia Sky. Bár ha jobban belegondolok, második és harmadik ránézésre is…

Az Astronomia Sky luxusóra ára 600 ezer euró, és mindössze 18 darab készült belőle 2017-ben. Ez átszámítva 190 millió forint, amiből mondjuk simán kijönne egy közepes balatoni nyaraló és mondjuk egy BMW M4, vagy egy Mustang GT vagy egy használt Porsche 911 Turbo S. Na de ez az óra nem is nekünk készült, földi halandóknak, hanem a felső tízezernek, vagy inkább ezernek.

Oké, de mégis ki vesz ilyen órát? Például olyan zenei producerek, mint Michael Blakey:

Michael Blakey egyébként nem csak producerként dolgozik, hanem számos amerikai sorozat zenéjét is ő szerezte, mint például a Tru Calling – Az őrangyal, Nancy ül a fűben, Melrose Place, A dadus vagy a Kaliforniába jöttem.

Mr. Blakey-nek állítólag hivatalos autóversenyzői jogosítványa is van (bár az nem derült ki, milyen kategóriában), sőt számos repülőgép tulajdonosa, amelyeket sokszor maga vezet, ugyanis pilótaként is levizsgázott.