Ha autórajongó vagy, és épp szíved választottjának akarod megkérni a kezét, akkor ezek az eljegyzési gyűrűk épp megfelelőnek tűnnek az alkalomra.

Feltéve, ha ő is imádja az autózást.

Mert a Scrap Car Comparsion és a brit ékszerész Edward Fleming által összehozott készlet minden tekintetben ezt a világot idézi meg. 

A készlet természetesen marketingcélokat szolgál, hiszen az angol cég eredetileg nem ékszerekkel, hanem roncsautókkal foglalkozik.

A gyűrűk elkészítéséhez katalizátorokból kinyert anyagokat használnak fel, a dizájn pedig magáért beszél. Az inspiráció ordít a gyűrűkről, ikonikus típusok, a Mini Cooper, Lamborghini Huracán, és a Ford Fiesta adta az ihletet. 

Abroncsok, felnik, kipufogóvégek köszönnek vissza a kialakított felületeken, a legfontosabb infót, az árat viszont nem közölte a cég. Egyedi megrendelésekre válaszolnak saját weblapjukon, és reméljük, annyit azért közölnek majd a kampány végén, hogy hányan rendeltek ezekből a csodás ékszerekből.

Akár drága eljegyzési gyűrűként is végezhetik a kidobott katalizátorok 1Akár drága eljegyzési gyűrűként is végezhetik a kidobott katalizátorok 2Akár drága eljegyzési gyűrűként is végezhetik a kidobott katalizátorok 3Akár drága eljegyzési gyűrűként is végezhetik a kidobott katalizátorok 4Akár drága eljegyzési gyűrűként is végezhetik a kidobott katalizátorok 5Akár drága eljegyzési gyűrűként is végezhetik a kidobott katalizátorok 6