1999. június 25-én jelent meg PlayStation 1-re a Driver című videojáték, melyet bevallottan a filmes autós üldözések ihlettek. A mai modern játékkonzolok hajnalán az alábbiakhoz hasonló élmény jelentette a virtuális szórakozás csúcsát: a Driver esetében ez Miami, San Francisco, Los Angeles, valamint New York utcáin zajló száguldás volt.

A több folytatást is megélt játék felett azonban elment az idő, legfeljebb nosztalgiával gondolhattunk rá – eddig. A fejlesztő Ubisoft ugyanis bejelentette, hogy a cím feltámad: tévéshow-ként éled újjá a Driver.

A széria a Binge.com nevű streamingszolgáltató platformján lesz elérhető, melynek célközönsége elsősorban a gamerek közül kerül ki majd a tervek szerint. Az egész platform ingyenes lesz, és 2022-ben indul majd, ám egyelőre még csak ez az egyetlen sorozat, melyről bejelentés érkezett.

A Driverrel kapcsolatban nem először gondolkodtak már el azon, hogy képernyőre vigyék a fedett zsaru játékból megismert autós kalandjait, ám a Ubisoft, látva a 2016-os Assassin’s Creed bukását, inkább dobta a terveket. Kérdés, hogy ezek után milyen sikere lesz egy önálló sorozatnak egy még nem létező platformon.