Ahogy minden jármű, úgy a repülőgépek is folyamatosan megújulnak, egy idő után pedig a régi gépeket leselejtezik, és többet nem emelkednek a magasba. Viszonylag sok repülő kap azonban új esélyt olyan vállalkozó szellemű emberektől, akik például lakókocsit, vagy ahogy az alábbiakban láthatjuk, bulihelyszínt csinálnak belőle.

A spanyol Monegros Fesztivál már most bejelentette, mivel készül a 2022. július 30-ai, hatalmasnak ígérkező bulijukra. A sivatagi partit ugyanis egy kiszuperált Airbus A330 teszi még látványosabbá. Az ország északkeleti részén megrendezendő eseményen a gép törzséből egy zenei színpadot, valamint egy hozzá tartozó 1000 fős táncteret készítenek, ahol Európa legnépszerűbb DJ-inek előadására tombolhat a nagyérdemű.

Repülőből csináltak fesztiválszínpadot 2 Repülőből csináltak fesztiválszínpadot 3 Repülőből csináltak fesztiválszínpadot 4

Korainak tűnhet a nagy bejelentés, de ezzel a húzással próbálnak visszatérni a kontinens legnagyobb bulijai közé. Az egykor évente megrendezett partira már öt éve hiába vártak az aragóniai bulizók – egészen eddig.