A fiatal hölgy Moszkvából költözött a Rjazany régióba, hogy ott kezdje meg tanulmányait, hogy a végén valódi pilóta váljon belőle. Kitartó és kemény munkával sikerült beteljesítenie álmát, ugyanis Alena ma már egy Airbus A320 botkormánya mögül kémleli az eget, mint hivatásos pilóta.

Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 1

Ha esetleg nem tudnád, melyik is az A320-as, akkor az alábbi fotó segít:

Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 2

Az Airbus A320 két hajtóműves, egyfolyosós, keskeny törzsű, közepes hatótávolságú utasszállító repülőgép, amelyet az Airbus az 1980-as évek végére fejlesztett ki, konkurenciát állítva elsősorban a Boeing 737-nek és a McDonnell Douglas DC–9 különböző utódtípusainak. Az első utasszállító repülőgép, ahol digitális elektronikus kormányrendszert alkalmaztak. Napjainkig több mint 4400 darabot állítottak forgalomba, ezzel a második legnagyobb darabszámban épített utasszállító repülőgép lett. Továbbfejlesztése során típuscsaládot hoztak létre, a rövidebb törzsű, kisebb kapacitású Airbus A319-et és a hosszabb Airbus A321-et, valamint később, alaposabb áttervezés után a jelenleg gyártott legkisebb Airbus repülőgépet, a 108 üléses Airbus A318-at.

Az orosz szépségnek nem csupán hivatása, de hobbija is a repülés, sokat közlekedik kisebb gépekkel, ahogy az a következő fotókból is kiderül.

Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 3 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 4 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 5 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 6 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 7 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 8 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 9 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 10 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 11 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 12 Alenával, az orosz pilótával ejtőernyő nélkül is a magasba repülnénk 13

Felszállnál arra a gépre, amin Alena a pilóta?
Igen, nem is kérdés, első lennék a sorban
38% (192)
Igen, le se szállnék többet, bérletet vennék
35% (180)
Nem, mert félek a repüléstől, de ha mozdonyvezető lenne...
14% (70)
Nem (bár azt nem értjük ezt miért nyomná meg bárki)
13% (64)