Arat Husszeini nem tartozik az átlagos iráni óvodások közé. Na nem csak azért, mert ideje nagy részét Liverpoolban és Londonban tölti, hanem azért is, mert igencsak kidolgozott testben él, mindössze hatévesen. A kockás hasú nagycsoportosnak négymillió Instagram-követője van, legtöbb szabadidejét pedig focival és más testmozgással tölti.

A fiú korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy korosztályában nem volt olyan játékos a focipályán, akit ne cselezett volna ki vagy fektetett volna el. Először lánynak gondolták az ismeretlen labdazsonglőrt, ám hamar kiderült, hogy egy aprócska Jason Momoa rúgja a bőrt. Nem is csoda, hogy a Liverpool csapata fel is vette az iráni gyereket saját akadémiájára.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Arat Hosseini (@arat.gym) által megosztott bejegyzés, Jan 31., 2020, időpont: 3:10 (PST időzóna szerint)

Arat persze nem így nézne ki, ha nincs édesapja, aki már kilenc hónapos kora óta edzi különféle módszerekkel a kisfiút. Sokan támadták is amiatt őt, hogy fiát túlhajszolja és csak pénzkeresésre használja, ám Mohammad Husszeini azzal védekezik, hogy gyermeke mindig is aktív volt, és érdeklik őt a különböző sporttevékenységek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Arat Hosseini (@arat.gym) által megosztott bejegyzés, Nov 14., 2019, időpont: 2:11 (PST időzóna szerint)

A kisfiú saját bevallása szerint egy nap a Barcelona csapatánál szeretne játszani, így érthető, hogy odáig volt, amikor egy videójához személyesen Lionel Messi, a katalán együttes csatára szólt hozzá.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Arat Hosseini (@arat.gym) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2020, időpont: 6:45 (PDT időzóna szerint)

Kövess minket a Facebook-on!