Hol máshol, mint a BBQ egyik fellegvárában, Texas államban üzemel a guruló hússütés óriása, ami mind kapacitását, mind látványát tekintve elképesztő alkotás.  Terry Folsom helyi kamionsofőr már harminc éve van a szakmában, Peterbilt 379-esét új vontatóként vásárolta 1997-ben. Ebben nincs is semmi különleges, a csőrös kamion az Egyesült Államokban megszokott látvány, a vontatmányra azonban még arrafelé is felkapják az emberek a fejüket. 

Kövess minket a Facebook-on!

A 23,5 méteres tréleren egy 24 ajtós, 260 négyzetméter nagyságú BBQ-sütő található, amiben gyakorlatilag egy csordányi állatot el lehet készíteni egyszerre. 1300 egész csirkét rádobhatunk a rácsaira, de marhaszegyből is ráfér 3000 kilogramm. 

Aki ennél a monstrumnál elvállalja a pitmester szerepet, az a szokásosnál is keményebb munkára számíthat, hiszen ekkora tűztér felfűtéséhez is 2-2,5 óra kell, és szó szerint tonnaszámra zabálja a fát egy sütés alatt. 

Ez a tréler könnyedén kiszolgál ezer éhes embert, Texasban leginkább komoly rendezvényeken vagy jótékonysági okokból szokták beüzemelni, a Harvey hurrikánt követően például a legkeményebb munkát végző tűzoltóknak, mentősöknek szolgálták fel az eszetlen mennyiségű BBQ-húst. 

2015-ben a tulajdonos egyszer már megpróbálta eladni, de a 350 ezer dolláros árat senki sem fizette meg érte, pedig akkor állítása szerint már körülbelül egymillió dollárba került volna, ha valaki maga vág bele a különleges sütőóriás megépítésébe.