Baby Yoda karaktere zseniális húzás volt a Disney kreatívaitól. A Star Wars univerzum hosszú évek óta küzd a cukisággal, és általában csak erőltetett, izzadságszagú karakterekkel tudnak előállni, nem beszélve a Skywalker-saga leggyűlöltebb figurájáról, a minden listán első helyen utált Jar-jar-ról. 

Az apró gyermek viszont kétségtelenül telitalálat, a rajongók inkább annak esnek neki, aki bármi rosszat mond az ártatlan teremtésről. Vagyis bábról, ami eredetileg több millió dollárt ér, így komoly befektetés lenne megvásárolni.

Szerencsére a Sideshow Collectibles’ jön és segít a bajban, készítettek egy robotikától mentes, mégis száz százalékig élethű másolatot, amit potom 350 dollárért, körülbelül 100 ezer forintért árulnak. Grátisz Razor Crest “váltógombbal”.

100 ezer forintért tiéd lehet a lehető legélethűbb Baby Yoda 1100 ezer forintért tiéd lehet a lehető legélethűbb Baby Yoda 2100 ezer forintért tiéd lehet a lehető legélethűbb Baby Yoda 3100 ezer forintért tiéd lehet a lehető legélethűbb Baby Yoda 4